Karlsviks Intresseförening

Karlsviks Intresseförening © 2012
Kontakt

Startsida  Tvättstugan  Styrelsen  Karlsviksloppet Karlsviksnappet Valborg Historia  Bilder   Årtal   

Tvättstugan vår samlingslokal

Den vackra gamla tvättstugan var en gång kvinnornas mötesplats där det säkerligen dryftades många frågor och problem som förhoppningsvis löstes, ligger mitt i Karlsvik. Den har alla möjligheter att vara byns hjärta och samlingsplats. Därför satsar KIF och karlsviksborna på att ha en fin möteslokal. Med olika arrangemang för barn och vuxna i byn.

Tvättstugan är benämningen på Karlsviks Intresseförenings gemensamma lokal, vilken medlemmar äger tillsammans. Det mesta av föreningens verksamhet sker i detta hus. Läs mer om Tvättstugans verksamhet och historia.

Vill du boka Tvättstugan till fest, barnkalas, giftemål eller för något annat ändamål? Behöver dina kollegor hyra en festlokal? Företaget kan hyra lokalen för konferenser, fester m.m. Som medlem har du möjlighet att hyra festlokalen Tvättstugan till ett reducerat pris. Föreningen verkar för att hålla Tvättstugan tillgänglig och fräsch för uthyrning.

Lokalen är 73 kvm och fullt utrustad med bord, stolar, porslin, diskmaskin mm. Betalning sker vid nyckelhämtning. Städning av lokalen skall vara avklarad till 12.00 dagen efter nyttjandet, annars debiteras en städavgift på 1 500 kr. Nyckeln återlämnas där den hämtats.


Tvättstugan kan bokas hos:

Maria Salmi Nyström tel: 070-355 09 97


Hyrespriser
Sön-tors Medlemmar:
BarnMedlemmar
Extern uthyrning

100 kr
Gratis

1500 kr


fre-lör Medlemmar:
Barnmedlemmar
Extern uthyrning

250 kr

125 kr
1500 kr


Aktiviteter för byns boende Medlemmar:
Icke medlemmar:
gratis
250 kr